Logopedie
Termenul din greaca veche: λόγος / lógos = a vorbi, iar παιδεύειν / paideuein = a educa; împreună: educarea vorbirii) desemnează specialitatea din medicină care se ocupă de vindecarea și refacerea vocii și a vorbirii, o specialitate terapeutico-medicală care se ocupă de persoanele ce au greutăți în comunicația cu alte persoane din cauza unui deranjament de vorbire, limbă, voce, înghițit, auz sau respirație.
Conceptul de logopedie a fost introdus de către medicul vienez Emil Fröschels prin anii 1913 – 1924.
Procesul terapiei vorbirii este deosibit de interesant, dinamic și interactiv.
Tulburările de vorbire disting disfuncții în pronunție, în aspectul expresiv al vorbirii: dislalie, rinolalia, dizartria, battarismul. Încălcarea pronunțării unor structuri complexe sillabice. Încălcări ale atenuării, încălcări ale fonemelor consonante, disfuncții în tempo-ul și ritmul vorbirii – bradilalia, tahilalia, paltern (declanșare), balbism, tulburări de voce – afonie, disfonie; afazie, variante de subdezvoltare generală a vorbirii și alalie, disfuncție citire (dislexie, alexie) și scriere (agrafia, disgrafie). Sctual se utilizează cu succes aplicarea terapie su-djock în rezolvarea disfuncțiilor de vorbire și limbaj.

Noi propunem pentru tratamentul logopatiilor asistență psihologică, neurocorecție, terapie logopedică cu elemente de su-djock , psihoterapie, terapie de integrare polisenzorială în programe aplicate corect și profesional selectate.
Aceste terapii complexe necesită dozare și monitorizare de specialiștii în domeniu: medic psiholog, psihopedagog, logoped.
Asistenţă psihologică profesională
Sala sensorială și terapia de integrare sensorială și polisensorică
Artterapie
Corecție neuropsihologică cu aplicarea exercițiilor kineziologice
Pregătire psihologică preșcolară
Training pentru adolescenti „Start pentru succes”
Cercul pentru sănătate în lupta cu infertilitatea