loading

Consultații, tratament chirurgical și servicii chirurgicale

În clinica „TerraMed”, pentru efectuarea operațiilor moderne în secția de chirurgie, sunt disponibile 2 săli de operație echipate cu tehnologie de ultimă generație. Sterilitatea este conform standardelor europene: aerul în sălile de operație este complet schimbat în doar 2 ore. Podelele și pereții sunt acoperite conform celor mai moderne standarde medicale.

Un accent special este pus pe sala de recuperare postoperatorie (sala de terapie intensivă). Confortul, siguranța și comoditatea sunt cele trei principale cerințe pentru o astfel de sală modernă.

După intervenția chirurgicală, pacientul trebuie să fie sub supravegherea medicilor pentru o perioadă de timp. Această perioadă este la fel de importantă ca și operația în sine. Recuperarea rapidă și reușită depind de mulți factori, cu principalul fiind starea psihologică a pacientului.

În spitalul „TerraMed” sunt create toate condițiile pentru o recuperare de succes a pacienților după operații. Capacitatea de cazare permite simultan prezența a 20 de persoane. Toate camerele seamănă mai degrabă cu camere de 3 stele din hoteluri de stațiune, fiind dotate cu tot ce este necesar pentru o ședere confortabilă și recuperare.

În condițiile spitalului „TerraMed” se efectuează următoarele tipuri de intervenții chirurgicale:

Consultațiile chirurgului în clinica „TerraMed” sunt disponibile pentru următoarele specializări:

În centrul medical „TerraMed” se efectuează următoarele tipuri de tratamente chirurgicale:

Servicii de cabinet chirurgical

Specialiștii noștrii