loading

Dermatologie

Dermatologia este ştiinţa despre epiteliu, structura şi metodele de tratament, erupţiile cutanate asociate.

Deseori erupţiile cutanate de piele atestă manifestări ale bolilor interne, aşa încît apare nevoia de tratament asociat cu maladiile gastroenterologice, chirurgicale ş.a.

Multe din bolile dermatologice sunt condiţionate genetic. Sarcina medicului dermatolog constă în a vindeca pacientul sau, dacă acest lucru nu este posibil, de a stabili starea confortabilă, care ar permite pacientului să nu se simta bolnav şi integrat social.

Apariţia erupţiilor pe epiteliu este o motivaţie sigură pentru adresarea la specialist. Prin intermediul examinării vizuale şi laboratorice medicul stabileşte prezenţa unui proces infecţios, a tumorilor benigne sau maligne. Desemnarea corectă a tratamentului va scuti pacientul de suferinţe şi nu va induce complicaţii.

Dermatitele alegice şi contagioase, exemele, psoriazisele, bolile virale ale pielii pot fi tratate cu succes sau pot atesta perioade lungi de remisie.

Specialistul dermatolog vă va iniţia în subtilităţile pielii, părului, unghiilor şi în problemele care apar la contaminarea lor. Un loc aparte aparţine oncodermatologiei, care a devenit deosebit de actuală în ultimul timp.

Iubiţi-vă pielea, aveţi grijă de ea şi ea vă va servi toată viata!

Specialistii nostri:

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 -19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.