loading

Pneumologie

Bolile organelor respiratorii, inclusiv tuberculoza şi tumoarea pulmonară, prezintă o problemă importantă socio-medicală, pentru că ocupă unul din cele mai principale locuri în rata de deces al populaţiei. Pulmonologia include toate aspectele medicale referitoare la maladiile aparatului respirator: profilaxia, depistarea precoce, diagnosticul, tratamentul şi reabilitarea.

Aplicarea unor metode şi tehnologii avansate şi exacte de diagnosticare,  ecocardiografia, de rand cu  rontgenografia pulmonară, metodele de investigaţii de laborator şi alte metode utilizate în clinica noastră permit stabilirea în mod rapid si exact a diagnosticului bolii.

Tratamentul se efectuează prin administrarea mijloacelor moderne antibacteriene, preparate bronholitice, expectorante, antiinflamatorii. O aplicare largă are fitoterapia, un mare accent se pune şi pe imunoterapie.

Tratamentul medicamentos este asociat cu tratamentul fizioterapeutic. În funcţie de gradul severităţii bolii, se indică tratament de zi sau de ambulator, prin intermediul spitalizării de zi.

Specialiștii noștrii

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 – 19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.