loading

Tehnologia revoluționară de diagnostic medical de la TerraMed

Tomografia computerizată (CT) și imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) sunt recunoscute drept cele mai informative metode de diagnosticare medicală, permițând detectarea precoce a multor boli.

În acest sens, în cadrul clinicii TerraMed a fost înființat Centrul de Radiologie Multiplanară.

Director Centrului, Crijanovschi Iurie, medic imagist-radiolog de categoria superioară, spune:

Centrul de Diagnostic Radiologic Multistrat a fost creat pentru a completa pe deplin spectrul serviciilor de diagnostic medical în cadrul clinicii TerraMed și este echipat cu cele mai moderne echipamente și tehnologii, unice în Moldova. De acum înainte, acest lucru va permite medicilor noștri să efectueze cea mai bună diagnosticare a pacienților.

Unul dintre cele mai noi metode este tomografia computerizată cu 160 de secțiuni, dezvoltată pe baza tehnologiilor de vârf AIDR 3D, care permite efectuarea oricăror investigații pentru toate grupurile de pacienți și obținerea unor imagini de calitate excelentă la un nivel redus de expunere la radiații, deoarece prioritatea noastră este minimizarea nivelului de radiații la o calitate maximă a investigației.

Tomografia prin rezonanță magnetică (RMN) de 1,5T - echipament unic și singurul nu doar în țara noastră, ci și în țările vecine.

Astăzi, mulți medici recomandă pacienților să efectueze CT sau RMN pentru a stabili cauza sindroamelor dureroase, disfuncțiile organelor și pentru a obține informații detaliate despre zona afectată a organismului. Cu alte cuvinte, CT și RMN sunt metodele de diagnosticare care ajută medicul nu doar în stabilirea diagnosticului, ci și în determinarea tratamentului corect.

Aceste tipuri de diagnostic oferă posibilitatea obținerii de date detaliate și detaliate ale investigațiilor și se disting prin sensibilitate ridicată.

În acest context, interacțiunea între radiologii și medicii curanți, precum și abordarea multidisciplinară în diagnostic și determinarea tacticii corecte de tratament pentru pacienții noștri, reprezintă garanția succesului.

TerraMed oferă pacienților săi un spectru complet de servicii de diagnostic, chirurgie și terapie și dispune de tot ce este necesar pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacientului.

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 -19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.