loading

Medicina reproductivă

Medicina reproductivă se ocupă cu probleme legate de reproducere. Ea rezolvă problemele de infertilitate, avorturi spontane, reglementează concepțiile și chestiunile de planificare familială. Multe cupluri care visează la un copil nici măcar nu iau în considerare faptul că acest moment poate fi asociat cu anumite dificultăți, iar în realitate, infertilitatea nu este atât de rar întâlnită.

Când apare o problemă, primul pas al cuplurilor infertile este să se adreseze clinicilor. După o serie de proceduri, uneori dureroase, medicii adesea dau verdictul – nu va fi niciun copil. Uneori cauza este pierderea timpului sau tratamentul incorect, iar diagnosticul greșit este posibil. În centrul nostru medical, abordarea în medicina reproductivă este puțin diferită – aici pacienții nu sunt obiectul de experimentare, ci oameni care au nevoie de ajutor profesional. De aceea, medicii noștri sunt echipați nu numai cu cele mai bune echipamente, ci și cu o strategie de tratament bine gândită, inclusiv dietă.

Evaluarea înainte de planificarea sarcinii

Dacă părinții doresc ca nașterea unui copil să nu cauzeze probleme majore, este recomandabil să fie supuși unui examen medical înainte de planificarea sarcinii, atât bărbații, cât și femeile. În timpul examinării, pot fi identificate afecțiuni care ar trebui tratate înainte de conceperea copilului.

Evaluarea pentru femei:

Dacă viitoarea mamă suferă de orice afecțiune cronică, poate fi necesară și consultația cu specialiști în domeniu.

Evaluarea pentru bărbați:

În clinica TerraMed există o bază diagnostică excelentă pentru recunoașterea multor afecțiuni. Medicii experimentați ai clinicii vor ajuta la identificarea tuturor posibilelor probleme și la prescrierea tratamentului adecvat.

Tratamentul infertilității

This area of medicine in our clinic is dynamically evolving. Our specialists constantly improve their knowledge and skills in diagnosing and treating infertility. In cases where couples wish to have children but are unable to do so, the following methods are applied:

For women:

For men:

În cazul în care concepția naturală este imposibilă, se recurge la fertilizarea in vitro (FIV) și fertilizarea in vitro (FIV). Dacă spermatozoizii și ovulele părinților sunt necorespunzătoare, se poate utiliza material donat cu acordul lor.

Pentru a naște un copil sănătos.

Viitoarea mamă ar trebui să viziteze periodic un obstetrician-ginecolog. Acest lucru va permite identificarea rapidă a unui avort în curs de desfășurare și luarea măsurilor necesare pentru a-l preveni.

Categoriile speciale de femei care necesită o atenție deosebită includ:

Medicii noștri sunt foarte atenți la femeile însărcinate și cunosc toate nuanțele sarcinii în cazul diferitelor patologii și anomalii.

Sarcina ar trebui să fie dorită.

Putem rezolva următoarele probleme:

Obstetricienii-ginecologi ai noștri ajută anual zeci de cupluri să devină părinți ai unor copii sănătoși și doritori. Rezultatele strălucitoare sunt mândria noastră, motiv pentru care conducerea clinicii depune toate eforturile pentru a menține statutul de cea mai bună bază medicală. Datorită acestui abord și prețurilor rezonabile, mulți oameni au speranța de a învinge bolile și de a găsi fericirea – să își crească propriii copii.

Specialiștii noștrii

Care sunt programul clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 la 19:00. Sâmbătă 9:00 – 14:00. Închis – duminică

Cum se ajunge la Clinică cu transportul?

Pe strada Trandafirilor se poate ajunge cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzul nr. 112.184. la st. La Kuza Vodă se poate ajunge cu autobuzul nr. 5 sau cu microbuzele nr. 113,189, 166, 163, 119

Costul unei consultații cu un specialist?

Costul consultației este de la 400 la 600 de lei, în funcție de specialistul ales

Cum să faci o programare la medic?

Vă puteți înscrie prin telefon formând biroul de înregistrare la 022-202-373. Pentru a face o programare pentru diagnosticarea radiațiilor (CT-MRI), sunați la 022-780-130.