loading

Reflexoterapie

Acureflexoterapia (acupunctura, acuterapia) reprezintă în sine o metodă de tratament prin intermediul căreia se efectuează o influenţă asupra sistemului nervos central pe calea iritării receptorilor pielii, membranelor mucoase şi ţesuturilor musculare.

Acureflexoterapia este una din cele mai străvechi metode de tratament, care îşi are originea din timpurile Chinei Antice. Încă pe atunci, tămăduitorii chinezi cunoşteau în jur de trei sute puncte biologic active. Acureflexoterapia modernă practic nu se deosebeşte prin nimic de metodica chineză străveche, însă, actualmente sunt cunoscute mai multe mii de puncte biologic active.

Acureflexoterapia deja de mult timp se bucură de popularitate printre pacienţi, ceea ce este legat de eficienţa înaltă a acestei metode de tratament. În plus, acureflexoterapia se bazează pe principiul folosirii resurselor interne ale organismului. Ceea ce înseamnă că, în acupunctură se reduce considerabil lista de medicamente necesară în tratamentul unei sau altei boli.  Astfel, acureflexoterapia ne scuteşte de administrarea unui număr mare de pastile, care nu doar tratează, dar din păcate, au şi reacţii adverse.

Este de menţionatcă, acureflexoterapia practic nu are nici un fel de reacţii adverse.

Tratamentul prin acureflexoterapie permite normalizarea lucrului diferitor sisteme ale organismului. Acupunctura, după cum se vede din denumire, presupune introducerea unor ace subţiri în adîncul ţesuturilor, care acţionează reflectoriu asupra sistemului nervos central. Cu ajutorul acureflexoterapiei se îmbunătăţesc reacţiile de apărare şi compensatoare ale organismului. Această metodă este de eficienţă înaltă în planul profilaxiei acutizărilor bolilor cronice, precum şi pentru întremarea organismului. Cu toate acestea, este important de avut în vedere, că acţiunea se realizează în anumite puncte ale corpului uman.

Indicaţiile pentru acureflexoterapie sunt destul de cuprinzătoare. Metoda de acupunctură se aplică atît în cazul tulburărilor neurologice, cât şi în cazul bolilor terapeutice.

Acupunctura este cunoscută drept o metodă eficientă în tratamentul următoarelor boli:

Specialiştii noştri posedă o experienţă de ani de zile în acureflexoterapie, de aceea puteţi fi încrezuţi în eficienţa şi succesul tratamentului efectuat.

Înscriere la primirea şi consultaţia medicului:  (22) 202 373, (22) 503 405

Specialiștii noștrii

Care sunt programul clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 la 19:00. Sâmbătă 9:00 la 14:00. Închis – duminică

Cum se ajunge la Clinică cu transportul?

Pe strada Trandafirilor se poate ajunge cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzul nr. 112.184. la st. La Kuza Vodă se poate ajunge cu autobuzul nr. 5 sau cu microbuzele nr. 113,189, 166, 163, 119

Costul unei consultații cu un specialist?

Costul consultației este de la 400 la 600 de lei, în funcție de specialistul ales

Cum să faci o programare la medic?

Vă puteți înscrie prin telefon formând biroul de înregistrare la 022-202-373. Pentru a face o programare pentru diagnosticarea radiațiilor (CT-MRI), sunați la 022-780-130.