loading

Ginecologie

Frumoasă, placută, gingaşă, duioasă, blîndă…Cît de multe epitete dulci sunt consacrate FEMEII!

Cum se combină în această creație fragilă cele mai diverse calități: soții, mame, gospodine și chiar femei de afaceri?! Cum să-ți păstrezi sănătatea și bucuria vieții pe termen lung?

Este posibil!

Doar este neapărat nevoie să avem permanent grijă de noi şi de sănătatea noastră. Nu întîmplător se zice că frumuseţea femeii rezidă în sănătatea ei!

De aceea, dragi femei, oricît de activă şi plină  ar fi viaţa dumneavoastră, găsiţi în rutina zilnică timp pentru profilaxie – vizitaţi ginecologul.

Fiţi sigure, această vizită nu va deveni pentru dumneavoastră o pierdere inutilă de timp, pentru că boala este mai uşor de prevenit decît de tratat.

Vizita la ginecolog, nu mai puţin decît o dată în an, trebue să devină pentru dumneavoastră o obisnuinţă utilă, care constituie cheia unui mod de viată sănătos. La programare, de rînd cu o consultaţi şi examinare, medicul neapărat trebuie să vă recomande examinarea ultrasonoră şi colposcopia (examinarea vaginală a colului uterin la microscop). Acest lucru îl va ajuta pe medic să aprecieze exact şi obiectiv starea sănătăţii dumneavostră şi să indice tratamentul corespunzător.

Programarea la medic include un larg complex de proceduri şi investigaţii (consultaţii, examinări, USG, CSC).

La noi aveţi posibilitatea să realizaţi nu doar examinarea ginecologică, dar şi examinarea de laborator, cît şi să beneficiaţi de consultaţiile specialiştilor în domeniu (mamologului, terapeutului, endocrinologului, gastroenterologului, neuropatologişui, ORL-istului, oftalmogului).

Aşadar, spectrul larg de servicii este un avantaj incontestabil al clinicii noastre, fapt care contribuie la păstrarea sănătăţii şi la economisirea timpului personal al pacienţilor.

Sănătatea este principală valoare în viaţă. Pentru o femeie sănătatea proprie este pilonul frumuseţii şi siluetei, dar şi al sănătăţii copiilor săi.

Specialistii nostri:

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 -19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.