loading

Pediatrie

Pediatrul este primul medic care evaluează starea de sănătate a unei persoane. În timpul consultului, cel mai important lucru este să se stabilească dacă dezvoltarea copilului progresează corect. Pentru aceasta, la clinica TerraMed, sunt oferite servicii medicale complete pentru copii de la naștere până la 18 ani – de la diagnosticare și tratament la reabilitare. Echipa departamentului de pediatrie include pediatru, ortoped-traumatolog, ORL, neurolog, psiholog și logoped.

Tratamentul oricărei afecțiuni a copilului dumneavoastră este realizat în mod holistic. Medicul pediatru nu doar încearcă să elimine cauza bolii, ci și să susțină forțele naturale de apărare ale organismului.

Trebuie remarcat faptul că în clinica TerraMed există posibilitatea de a efectua, la nevoie, analize de laborator (analize de sânge, urină, fecale, investigații bacteriologice) și investigații instrumentale (ultrasonografie a organelor interne și a creierului, ECG, ecografie cardiacă, ecografie cerebrală, radiografii, spirometrie). Acestea permit identificarea rapidă a cauzei stării de rău și a îngrijorării copilului și prescrierea unui tratament corect.

Specialiștii noștri efectuează ecografii ale creierului pentru sugari, sau neurosonografii. În prezent, acesta este cel mai sigur și informativ mod de a evalua starea creierului la nou-născuți. O astfel de examinare, care oferă o imagine completă a stării țesuturilor și vaselor de sânge, se recomandă să fie efectuată cel puțin o dată în perioada de la naștere până la un an, când fontanele de la nivelul craniului nu sunt încă închise.

În clinica TerraMed, consultațiile se desfășoară în cabinete confortabile, modern echipate, personalul este prietenos și prietenos, iar atmosfera plăcută și liniștită va fi pe placul dumneavoastră și al copilului dumneavoastră.

Specialiștii noștrii

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 – 19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.