loading

Fizioterapie

În clinica noastră, medicul fizioterapeut de înaltă calificare vă va alege un program individual de tratament fizioterapeutic. Posibilităţile terapeutice vaste ale tratamentului special în baza tehnologiilor avansate de ultimă oră, abordarea corectă la selectarea factorului fizioterapeutic şi capacitatea de a realiza procedurile, negreşit vor da rezultate scontate! 

Priorităţile fizioterapiei sunt timpul redus de tratament al multor boli, prevenirea complicaţiilor şi recurenţelor, lipsa efectelor adverse inerente în tratamentul medicamentos. 

Cabinetul de fizioterapie este dotat cu echipament modern pentru procedurile electromedicale, fototerapie, laseroterapie, proceduri termice. În serviciul dumneavoastră funcţionează aparatul de terapie laseromagnetică «Milta-F», care permite executarea proceduri nemijlocit în focarul de inflamaţie (cu ustensile speciale: ginecologice, proctologice, urologice, ORL). La necesitate, se pot administra sesiuni de magnetoterapie, electroforeză, darsonvalizare, galbanizacie (cu aparate moderne din seria «Refton»), RUS si OZN-terapii.

Vă amintim că fizioterapia este prescrisă la o gamă largă de boli:

Ca rezultat al tratamentului va fi îmbunătăţirea calitatăţii vieţii – restabilirea capacităţii de muncă, aflux de energie, încredere în sine şi în viitor!

Specialiștii noștrii

Care sunt programul clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 la 19:00. Sâmbătă 9:00 – 14:00. Închis – duminică

Cum se ajunge la Clinică cu transportul?

Pe strada Trandafirilor se poate ajunge cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzul nr. 112.184. la st. La Kuza Vodă se poate ajunge cu autobuzul nr. 5 sau cu microbuzele nr. 113,189, 166, 163, 119

Costul unei consultații cu un specialist?

Costul consultației este de la 400 la 600 de lei, în funcție de specialistul ales

Cum să faci o programare la medic?

Vă puteți înscrie prin telefon formând biroul de înregistrare la 022-202-373. Pentru a face o programare pentru diagnosticarea radiațiilor (CT-MRI), sunați la 022-780-130.