loading

Tratament cu laser

Chirurgia cu laser este utilizată practic în toate domeniile medicinei. Datorită acestui metode, s-au deschis noi posibilități în chirurgie și microchirurgie. Este acceptabil atât pentru medici, cât și pentru pacienți, deoarece este eficient, nedureros, antiseptic, nu are limite de vârstă și efecte secundare.

Noile tehnologii ale terapiei și chirurgiei cu laser permit luarea deciziilor optime în alegerea metodelor de tratament pentru diferite afecțiuni, îmbunătățirea aspectului exterior, selecția de programe individuale pentru fiecare pacient. Laserul este un instrument universal, cu ajutorul căruia pot fi efectuate cele mai complexe manipulări, dar în același timp, utilizarea eficientă a acestuia este limitată de lungimea și puterea undei. Caracteristica chirurgiei cu laser constă în posibilitatea de a opera în zonele cele mai inaccesibile și sensibile ale corpului pacientului, fără a exista riscul de a cauza vătămare, cu condiția să se apeleze la timp și la adresa corectă. Cabinetul de chirurgie cu laser TerraMed, în colaborare cu “LaserMed”, va rezolva rapid și fără durere toate problemele dumneavoastră.

În arsenalul nostru avem toate tipurile de lasere pentru a oferi servicii de calitate.

Tratamentul cu laser este o procedură foarte delicată, care este efectuată în cabinetul nostru de către medici din diferite specialități, care au primit pregătire corespunzătoare. În funcție de complexitatea tratamentului, cabinetul nostru cu laser vă poate oferi posibilitatea să plecați acasă imediat după ședințe sau să rămâneți în spitalul de zi. Trebuie remarcat faptul că radiația laser nu este ionizantă și, în esență, nu prezintă niciun fel de consecințe negative, despre care oamenii vorbesc atunci când aud cuvântul “radiație”. Chirurgia cu laser implică lucrul cu lumină. Caracteristicile fizice permit radiației laser să se concentreze în punctul necesar, în care se acumulează suficientă energie pentru tăiere sau evaporare a țesutului biologic viu într-un timp minim (acest lucru necesită doar microsecunde). Prin urmare, în timpul unei astfel de intervenții chirurgicale, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la apariția inflamației în jurul rănii chirurgicale. Vindecarea este mult mai bună, iar rezultatul tratamentului arată mai estetic. Vindecarea rapidă este garantată prin stimularea producției de colagen cu laserul.

Chirurgia cu laser în Moldova are numeroase avantaje, printre care imposibilitatea de a fi infectat cu boli infecțioase periculoase (hepatită, HIV), deoarece nu există contact cu instrumentele chirurgicale în timpul operației. Desigur, un avantaj al utilizării laserului este absența necesității aplicării și îndepărtării firelor de sutură. După încheierea oricărei intervenții chirurgicale cu laser, pacientul ar trebui să urmeze anumite recomandări medicale: să nu se spele, să nu se bărbierească, să nu meargă la piscină, saună sau solar pentru o anumită perioadă de timp, să nu aplice cosmetice.

Tratamentul se efectuează în condiții ambulatorii. Timpul de vindecare este mult mai scurt în comparație cu alte metode chirurgicale. Trebuie menționat că pentru o recuperare rapidă și prevenirea complicațiilor în perioada postoperatorie, respectarea cu strictețe a prescripțiilor și recomandărilor medicului este obligatorie. Eficiența chirurgiei cu laser este evidentă. Domeniul de aplicare a laserului este în continuă extindere. Multe afecțiuni care anterior necesitau spitalizare, intervenții chirurgicale extinse, anestezie generală și reabilitare prelungită, pot fi astăzi vindecate practic într-o singură zi.

În cabinetul de chirurgie cu laser TerraMed, în colaborare cu “LaserMed”, aplicăm o abordare individuală fiecărui pacient, deoarece fiecare caz este unic și necesită o evaluare complexă separată. Metodele și programele individuale, combinate cu cele mai recente realizări din domeniul științei și practicii medicale, ajută la îndeplinirea principalei noastre misiuni în cabinet – asigurarea pacienților a unor servicii medicale de înaltă calitate. Aceasta înseamnă rezultate de tratament ridicate și maximă siguranță pentru pacient.

Despre amplele noastre posibilități în cabinetul de chirurgie cu laser se poate vorbi mult timp, însă este mai bine să veniți și să vă convingeți de profesionalismul și corectitudinea medicilor noștri. Facem tot posibilul ca vizita în cabinet să lase clienților doar impresii plăcute.

Specialiștii noștrii

Care este programul de lucru al Clinicii?

Clinica este deschisă de la 8:00 -19:00. Sâmbătă: 9:00 – 14:00. Duminica: este închis.

Cum să ajungeți la clinică?

Puteți ajunge pe strada Trandafirilor cu troleibuzul nr. 4 sau microbuzele nr. 112, 184. Puteți ajunge pe strada Cuza Vodă cu autobuzul nr. 5 sau microbuzele nr. 113, 189, 166, 163, 119

Cât costă consultarea unui specialist?

Costul consultației variază între 400 și 600 de lei, în funcție de specialistul ales.

Cum să vă programați la medic?

Puteți face o programare prin telefon, sunând la registratură la numărul 022-202-373. Pentru programări la diagnosticul imagistic (CT-MRI) sunați la numărul 022-780-130.